Home
Wij over onszelf
Service
Tandarts info
Materialen
Foto impressie
Patienten info
Leveringsvoorwaarden
Interessante links
Openingtijden
Contact
Zo vindt u ons
Sitemap

Fredent Dental Art is een allround laboratorium. Wij zijn gespecialiseerd in restauratieve- en cosmetische tandtechniek.

Het gebit wordt steeds belangrijker en krijgt ook steeds meer aandacht. Indien uw patiënt niet tevreden is of wensen heeft ten aanzien van haar of zijn gebit, kunnen wij in samenwerking met u en de patiënt een behandelplan opstellen om te komen tot een optimaal resultaat.

Tegenwoordig zijn de ontwikkelingen ongekend. Daarbij moet u denken aan kronen, bruggen en suprastructuren op implantaten. Kroon- en brugwerk kan van half- of edel metaal met of zonder opgebakken porselein of volledig keramisch worden gemaakt. Bij volkeramische kronen worden preparaties gescand met de Nobel Biocare scanner en vervaardigd uit zirkoniumoxide, waarna het met porselein word opgebakken. Porseleinen schildjes, inlays of onlays worden gemaakt van volledig porselein of volgens het Nobel Biocare systeem.

Bij een onbetande kaak kan er in de meeste gevallen een prothese op implantaten gemaakt worden, ook deze prothese kan een natuurlijke uitstraling bieden. Ook hierbij zijn meerdere mogelijkheden bespreekbaar.

Al onze werkstukken worden vervaardigd van de beste materialen en is 100% Nederlands maatwerk.

Wij bieden u de mogelijkheden om uw patiënt weer te laten lachen.

Fredent Dental Art b.v. | f.rooze@kpnmail.nl