Home
Wij over onszelf
Dental Studio
Service
Tandarts info
Patienten info
Leveringsvoorwaarden
Interessante links
Openingtijden
Contact
Zo vindt u ons
Sitemap

Fredent Dental Art is opgericht in 1994 te Heemskerk en is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardig kroon- en brugwerk, combinatie werk, implantaat gedragen kronen en brugwerk en volledig porseleinen tandvervangingen volgens de modernste methoden en technieken.

Fred Rooze,de eigenaar en tandtechnicus achter Fredent Dental Art, is zijn loopbaan begonnen in 1980 bij een laboratorium in Haarlem. Na het afronden van zijn opleiding is hij in 1986 een allround lab gestart met twee collega's te Amsterdam, al waar hij zich ontplooide tot een allround tandtechnicus met een specialisatie op het gebied van kroon- en brugwerk.

Deze specialisatie en zeer critische manier van werken hebben er toegeleid dat in 1994 de basis is gelegd voor zijn eigen laboratorium, Fredent Dental Art b.v. te Heemskerk . In 1999 is het bedrijf verhuisd van Noord-Holland naar het ruim opgezette Lelystad in Flevoland.

In de jaren daarna heeft hij zich verder ontwikkeld door het volgen van clinics en nascholing op het gebied van implantologie en esthetische tandtechnische oplossingen. Het laboratorium bestaat nu al meer dan 15 jaar en heeft in de loop der tijd een vaste klantenkring opgebouwd.

  

Fredent Dental Art b.v. | f.rooze@kpnmail.nl